onsdag 21 januari 2009

Ett regnigt Lviv

Idag så hämtade Orest mig strax efter 8 på morgonen. Vova följde med och åt frukost! Jag blir bara mer och mer imponerad av killarna och tjejen här nere! Vova är otroligt duktig utvecklare! Och för att inte snacka om Roman A som med sitt team verkligen har lagt ner ett otroligt arbete i Litium Scensum!

Nog om jobb för nu!
Lite mer bilder? Visst klicka här!

Frukost på standard haket! Blev en variant på engelsk frukost. korv, ägg, stekt potatis och lite olika sallader. Och kaffe till det.
Sen bar det iväg till kontoret. Orest och jag hade en lång diskussion om jobbet och olika projekt. han har verkligen stenkoll på vad som händer på hans kontor.

Till lunch så blev det en kulinarisk upplevelse! Mc Donalds! smakade samma som hemma... Men var under halva priset. Avslutade med deras äppelkaka... fast med jordgubbssylt.
Efter lunch så tog Orest mig till den lokala marknaden så jag kunde titta på souvenirer. Och nu pratar jag inte vodka!!!

Sen jobb igen. för avsluta med en bit mat vid 20-tiden. Vi gick direkt från kontoret till restaurangen där vi åt kyckling förra dagen. Orest beställde revbensspjäll. Otroligt gott! (ja, jag vet... det säger jag om allt, men det är inte mitt fel att allt är gott här!) Köttet riktigt smälte i munnen! En hel del mer diskussioner om jobb. Övertid?
Sen lämnade Orest mig vid min gata vi 22-tiden. Jag gick in på Mapa, mitt lilla café tvärs över gatan och avslutade med en Kaba. Sen upp i min lägenhet och skriver detta och lägger upp bilderna.

Jag blev faktiskt lite extra glad idag när jag fått en kommentar på gårdagens blogg... Från min lillasyster som hittat mig här. Kul!!! Hej Åsa!!!

Nu kallar sängen... klockan är 23:45 lokal tid och jag ska upp kl 7... så natti natti!




fnul

2 kommentarer:

L8Larsson sa...

Visst följer vi dina förehavanden medan vi ammar, sover och byter blöjor...
Hoppas att allt är bra med dig.

Anonym sa...

Hej R

Kanon trevliga bilder, fick du några bra bilder från kontoret? Jag har ju inte varit där nere ännu och man är ju lite intresserad...

Ses snart

.m